Staklo od metala Strašilo Vjetar Chimes Outdoor Ornament

Fall Harvest Metal viseći vjetrovi
Za vrtove, porše, patios, sjenice i još mnogo toga ...
Izrađeno od metala i obojenog stakla

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opišite: Staklo od metala Strašilo Vjetar Chimes Outdoor Ornament

Više sličnih proizvoda kliknite ovdje  

Uvod proizvoda  


Lepe pukotine vjetra vjetrenja ukrašene vezanim prozirnim staklom i strašnim strašnim padom.

Fall Harvest Metal Bell, izbegavajte jesen uz zvuke sezone!

Metalni strašni vjetrovi metala su dodatno naglašeni sa rasipanim listovima i staklenim loptama, što će stvarati umirujuće zvuke kada duva vjetar.

Na vrhu metalne vetrove nalazi se kuka. Možete da visite zvono zvona metalne žetve na mestu gde ga možete objesiti. Poslednji se nalazi u relativno otvorenom prostoru, tako da vetar duva, zvoni se mogu zvoniti.

Strašilo su farmeri koji štite zemlju, kako bi sprečili ishrane kao što su ptice, a stajao je na ivici polja pupčane slame. Zato što se pirinač od riže naziva "strašilo". Moralni strašilo se takođe odnosi na osobu u stvarnom životu, neku vrstu nepoznatog, nesebičnog, običnog i neuobičajenog. Oni vredi poštovanja.


Specifikacija proizvoda  


Materijal Gvožđe, staklo
ITEM NO. MWQSC001-002
Veličina 77X18X9CM
MOQ 2000PCS
Detalji pakovanja unutrašnja kutija, Bubble wrap za vas da izaberete
Vrijeme dostave 60 dana
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.

      

Slika za zvijezde zvijezda festivala Harvest:

Metal Glass Scarecrow Wind Chimes

MWQSC001-002

Staklo od metala Strašilo Vjetar Chimes Vanjski Ornament U vrtu, na prednjoj verandi ili iznutra. Staklena loptica u sredini berbe je fluorescentna u loptici, pa kad stavite strašno zvono zvona u tamu, staklena lopta će sjajiti. Stražnja zvona vjetrove zvijezde i zvončići strašnog dečaka. Telo je oblikovano od oblika gvožđa u tikvu.

Naša prednost


Ako ste zainteresovani za naš proizvod, možete nam ostaviti poruku ili nam e-poštu. Kada primimo vaše povratne informacije, mi ćemo vam odgovoriti što pre.

Neprekidan poticaj visokog kvaliteta usluga je naš dosljedan cilj. U tu svrhu uspostavili smo efikasnu operaciju, borili se za tim za upravljanje korisnicima, blagovremeno i efikasno rešavali probleme i pružili potpunu podršku.

Imamo iskusan i savjesni operativni tim, sa jasnom podelom rada i različitim odgovornostima kako bismo osigurali visok kvalitet i visok kvalitet svakog slučaja.

Mi ćemo se baviti materijalima i procesima u skladu sa posebnim okolnostima svakog kupca, osigurati da ne propustimo svaki mali problem, osiguramo legitimna prava i interese svakog kupca i služimo našim klijentima iskreno.


Mi smo vaši lični savjetnici. Da, to si ti. Uskoro stupite u kontakt sa nama.

Srodni proizvodi

Upit