Metalni žetveni komad na solarnu energiju i dekoracija baštenskog stakla u autu

Kvalitet garantovan
Ukrasni metalni vrtni udio
Solarna energija, očuvanje životne sredine i očuvanje energije
Boja: višebojna

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opišite: Prikupljanje metala na solarni pogon i kolekcija stakla Autumn Harvest

Vrtna dekoracija

Uvod proizvoda  

Metalni žetveni komad na solarnu energiju i dekoracija baštenskog stakla u autu

Savršen za strašilo ukrašavanje, dekoracija jeseni, dekor zahvalnosti, slavi magiju jeseni.

Nasmejano lice sa staklom slatke dekoracije je tako lepo i ugodno za vašeg gosta, idealno za postavljanje na vašoj tremi.

Biljke i solarni pogoni i sjaj u mračnom dvorištu.

  • Thanksgiving Metal Yard Garden Stakes

SOLARNA SNAGA: Solarni panel prikuplja sunčevu svetlost za punjenje baterija (uključen) tokom dana. Automatsko uključuje u mraku do osam sati noćnog osvjetljenja.

Trajan, ekološki i pouzdan: nije potreban kabl za napajanje, nema struje, nema konvencionalne potrošnje energije; vodootporan, otporan na koroziju i može raditi na otvorenom u kišnim danima.

Zabavan, održiv i predivan način za osvjetljavanje, Solar udjela svjetala je idealna za osvjetljenje vrta, ukrašavanje vašeg travnjaka, vrta, vrta i svih drugih spoljašnjih aktivnosti koje bi imale koristi od predivnog osvjetljenja kako bi stvorile divnu i opuštenu atmosferu.

 

Specifikacija proizvoda


Materijal Gvožđe, staklo
ITEM NO. MWQSE001-002 MWQSF001-002 MWQSG001-002-003-004
Veličina 103X18X10CM 102X24X12CM 103X22X9.5CM
MOQ 2000PCS


Detalji pakovanja unutrašnja kutija, bela kutija, kutija za boje, Bubble wrap
Vrijeme dostave 60 dana
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.


Dobar kvalitet festivala Harvest

Slika za festival Žetve:

metalni strašilo

MWQSE001-002

Vrtni žetveni ulogi na otvorenom svetlu. Ugrađeni solarni paneli pretvaraju sunčevu svetlost u električnu energiju Punjiva baterija skladišti energiju i pretvara energiju u svetlost za korišćenje tokom noći. Jačnije ili duže izlaganje sunčevoj svetlosti omogućava bateriji da skladišti više energije i obezbeđuje duže vreme osvetljenja.


metal pumpkin stake

MWQSF001-002

Svetla za dekoraciju sunčeve bašte su vodootporna i otporna na koroziju. Savršeno za upotrebu u vanjskim i kišnim danima. Izrađen od metala i stakla sa rukom oslikanom starinskom završnom obradom. Uključuje bateriju i teški solarni pogon koji se bavi metalnim otpadom neće se savijati ili razbiti.


3.png

MWQSG001-002-003-004

Solarno svjetlo se lako instalira bez žicanja neophodno, tako da nemate nikakvu montažu, bez dodatnih alata i dodatnih kupovina! Hajde ~ Neka naš željezni Solarni berberski ulog osvetli vaš žetveni festival.


Naša prednost


Pridržavajući se koncepta prvog kupca. Može se prilagoditi prema zahtevu kupca, imamo sjajnu sposobnost da zadovoljimo zahteve različitih kupaca. Integracija razvoja, prodaje i proizvodnje.

Imamo hiljade proizvoda, uključujući dekoraciju vrtova, metalne zanate, kućnu dekoraciju, baštenski nameštaj, odmorne poklone i dekoraciju. Molim vas, molim vas recite mi koje vrste stvari trebate i pružite mi više informacija. Tada mogu vam preporučiti. Ako imate pitanja ili želite da nas znate dalje, možete nam se javiti i mi ćemo vam odgovoriti što je brže moguće. Srodni proizvodi

Upit