Veleprodaja vitraž Strašilo Metal Autumn Harvest Home Decoration

Jesen ikona stolni ukrasi
Dizajn bundeve, sova i strašila
Metalna i staklena konstrukcija
Izrađeno od pravog vitraža

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Opišite: Veleprodaja vitraž Strašilo Metal Jesen Žetva Kućna Dekoracija

Uvod proizvoda


Zabavne jesenske ikone bacaju u metal i prave savršeni dodatak ukrašavanju vašeg jeseni. Kombinacija metala i stakla dodaje zabavu svim vašim jesenjem proslavama. Perč na veliko vitraž Strašilo Metal Jesen Žetva Kućna dekoracija na stolu.

Naš žetveni dekor ima stražarsku staklo, tikvicu, kukuruz, pinekone, snježnik i vevericu. Zahvalnost dizajna pomaže vam da dodate ljepotu, karakter i šarm u svoj dom, kancelariju ili vrt.

Dan zahvalnosti je porodični odmor. Po cijeloj zemlji, muževi, žene, djeca i starci iz cijele zemlje, od grada do grada, od grada do grada, od grada do sela, se vraćaju u svoj rodni grad.Thanksgiving je sretna proslava, dan za porodicu okupljanje, i vrijeme za ponovno razmišljanje o prijateljstvu. Podijelite s vama radost zahvalnosti i Božje milosti. Ovo je takođe značenje zahvalnosti.


Specifikacija proizvoda   

  

Materijal Gvožđe, staklo
ITEM NO. MWQSH004-005-006-001-002-003 MWQSI004-005-006-001-002-003
Veličina 18X15X9.5CM 16.5X11X9.5CM
MOQ 2000PCS
Detalji pakovanja unutrašnja kutija, bela kutija, kutija za boje, Bubble wrap
Vrijeme dostave 60 dana
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.

  

Slika za dekoraciju stolova Metal Harvest:

harvest glass table decor

MWQSH004-005-006-001-002-003

Bundi od bundeve od metala i obojenog stakla. Staklena boja je tehnologija koja može prikazivati proizvod jasnije. Možemo vidjeti šareno vitraž, više od jedne boje na staklu, ali boja može dugo postojati i svijetle. Staklo je prozirno, a kada stavljate ovaj proizvod u svjetlost ili svijeće, tu je i druga scena.


harvest table decor

MWQSI004-005-006-001-002-003

Postoji mnogo stilova. Kao i staklena sova, strašilo, snježnik i veverica. Zbog razloga. Mi nemamo samo ove stilove, razmišljamo o figurinama festivala u jesenoj žetvi, kao io tome šta možemo da uradimo. Sve boje su jesenske boje. Tijelo vitražovog sova je kao tikva.

Naša prednost

Godinama smo bili lideri u dizajnu na otvorenom, unutarnjem i sezonskom uređenju. Asortiman obuhvata vetrove, solarnu baštu, statue, biljke, sjajan znak, sjekač, kućice za ptice, košare, držač vina i još mnogo toga!

Specijalizovana je za ručne radove željeza i druge povezane rezervne dijelove, sa višegodišnjim iskustvom, sa naprednom opremom, dobrim materijalima, odličnom tehnologijom, kao i sa iskusnim dizajnerima. Proizvodimo u Fujian. Luka se može prilagoditi potrebama kupca kako bi zadovoljila potrebe klijent. Svi podaci su elastični, kao što su veličina, kvantitet i tako dalje, možemo prilagoditi jedan na jedan prema potrebama kupca. Pazimo na kvalitet, a ne na smanjenje kako bismo smanjili cene. Garantujemo da ćete dobiti novac koji plaćate.

Ako vam trebaju uzorci da biste osetili kvalitet naših proizvoda i odgovarali na vaše potrebe na tržištu, možete nas kontaktirati, tako da možemo dalje komunicirati i sarađivati s vama.
Srodni proizvodi

Upit