Boja metalne staklene ptice Vjetar Chimes Vanjska dekoracija

Prašak presvučen da zaštiti završetak
Izrađeni od visokokvalitetnih materijala za izdržljivost
Sova i ptica
vodootporan

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

  


Opišite: Metalne staklene ptice Vjetar Chimes vanjske dekoracije

Više sličnih proizvoda kliknite ovdje


Uvod proizvoda


Odličan poklon za Owl kolekcionare, ljubitelje ptica i vrtlaraca.

Umirujući zvuk je naučno dokazan kako bi pomogao u reljefu stresa i tenzije.

Svi dijelovi su ručno izrađeni od ultra izdržljive boje. Staklo ne gubi boju u produžetku.

Boja metalne staklene ptice Vjetar Chimes Vanjska dekoracija obrađuje sirovine zaštite životne sredine, a proizvodi su u skladu sa standardima kvaliteta izvoza u Evropi i Americi.


Specifikacija proizvoda


Materijal Staklo i metal
ITEM NO. MWSDD001-002-003 MWSDB001-002-003
Veličina 101X12X8CM 93X19X8CM
Detalji pakovanja Bubble wrap , unutrašnja kutija , pjena, PDQ ...
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
MOQ 2000 PCS
Vrijeme dostave 60 dana
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom


Slika za metal božićni vetar:

owl wind chime

MWSDD001-002-003

Svaki dizajn sadrži žičane linije sa ispunom glatkim emajlom i raznim drugim materijalima kao što su stakleni fronte, mreža, perle i / ili faux dragi kamen. Trajna završna obrada i zvono / kukica uključeni su za vješanje. Srebro zvono ispod dole je stakleni dodaci u obliku stakla. Udar od aluminijuma sa aluminijumskim cevima, jasan glas. Tri sova na tri položaja.


bird wind chime

MWSDB001-002-003

Staklo peska.   Ovaj jedinstveni trodimenzionalni muhast zvuk ima nekoliko komada peskarenog stakla pričvršćenog za oblike cevi sa šarenim žutim, zelenim i braon bojama. Zvončići su mekani, pomirljivi zvuci, kad god vetar udara spolja. Ptičja stopala se okreću holivim listovima, bobicama, borovim šunjama i slično, donela je Božićnu dekoraciju. Ruka je bogato obojena na metalu sa završnom bojom od stakla.

Naša prednost


Pažljiv, precizan i pažljiv, kvalitet je uvek uveren. Inovacije propuštaju stabilan kvalitet i sprovode upravljanje kako bi poboljšale efikasnost. Nemojte prihvatati lošu robu i ne pravite loše proizvode. Uradite dobar posao u ambalaži proizvoda kako biste osigurali konačni kvalitet proizvoda. Da proizvodite zelene proizvode i spasite zemaljske resurse. Kvalitet je večna tema preduzeća.

Snažni, profesionalni R & D tim i napredni i savršeni koncept prodaje i usluga čine proizvod naše kompanije visokom popularnošću i tržišnim udelom kako u zemlji tako iu inostranstvu. U skladu sa našim ciljem izgradnje velikog brenda preduzeća, insistiramo na dugoročnom razvoju upravljanja kvalitetom. U međuvremenu, sa našim snažnim talentskim resursima, striktnim upravljanjem proizvodnje i poslovnom filozofijom, mi se konstantno inovišemo kroz akumulaciju sopstvenog iskustva i neprestano gonjenje i unapređenje budućnosti. Naučne i tehnološke inovacije, menadžment i inovacije poslovne filozofije, pratite trend današnjeg razvoja, kako bi vam pružili kvalitetne, povoljne cijene, stilski proizvode. Dobrodošli prijatelji iz svih sfera života dolaze u posjetu, smjernice i poslovne pregovore.


Hot Tags: Color Metal Staklene ptice Veleprodaja vetrovka Veleprodaja Promotivni sova Vjetar Chimes Vanjske vješalice Vatrene dekoracije Dobavljači Kina, proizvođači, citati, na veliko, jeftini, kupuju, kupuju popust, cijenu, na zalihama, napravljen u Kini, besplatan uzorak, vjetar zvona u boji, vjetrovi ptica, sova vuna, vanjska dekoracija ptica
Srodni proizvodi

Upit