Veleprodaja Metal Božić Vjetar Chimes Božićni stol Ornament

starinska boja
mrazeno staklo
Božićni element

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

  

Opišite: Veleprodaja Metal Božić Vjetar Chimes Božićni stol Ornament


Uvod proizvoda


Za Božić postoji jedno od najvažnijih biljaka, osim borovog i čempresnog božićnog stabla ispunjenog bojama, kao i holly. Dakle, videćete naše vetro zvono sa čaršavim lišćem i bobicama. Veleprodaja Metal Božić Vjetar Chimes Božićni stol Ornament. Ilex uređuje kuće širom sveta. Ove zelene biljke i crvene bobice proslavljaju Božić kroz svoju vitalnost i boju, ali moraju imati holly za Božić.

Holi je poznata po svojoj ljubaznoj i živahnoj crvenoj boji. U poređenju sa hladnom zimom, toplo crvena se izdvaja. Ali to je takođe povezano sa muškarcima. Smatra se da je biljka koja može donijeti sreću i zaštitu ljudima, dok su biljke koje odgovaraju Hollyu bršljane i simboli koje ženama donose sreću. Pre nego što je Holi visila božićno drvo u kući, veruje se da su Druidi (keltski irski preci čarobnjak) svete biljke, kada su druge biljke zaleđene zimi, Holly je i dalje zelena, napeta, jarko crvene boje su i dalje u hladna sezona. Holly veruje da je Holly simbol života i večnosti. Veruje se da ima magiju. Veruje se da će Holly biti obešen kod kuće da donesu sreću i zaštitu.


Specifikacija proizvoda


Materijal Staklo i metal
ITEM NO. MWPA037650-037652-037657 MWSDA001-002-003-004
Veličina 96X19X8CM 101X14.5X8CM
Detalji pakovanja Bubble wrap , unutrašnja kutija , pjena, PDQ ...
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
MOQ 2000 PCS
Vrijeme dostave 60 dana
Uslovi plaćanja 30% depozit , 70% pred isporuku


Slika za Božićni vetar:

Christmas wind chime

MWPA037650-037652-037657

Lanac je sastavljen od mnogih prstenova. Vjetar - Zvučna cijev od 4 dugačke čizme. Cevi su crvene, zelene, plave i žute. Dno lanca je obojena staklena lopta oko žice. Djed Mraz, snežaka i ruku pingvina sve su visile lišće.


angel wind chime

MWSDA001-002-003

Cev zvona vjetrenjača u boji je obojena staklom u obliku boje. I na staklu za vodu se nalazi vorteks. Srednji ljuskica od gornjeg preko lanca veze sa zrnom poklopca zvona, sledećih pet kuka povezanih sa konopcem. Veleprodaja Metal Božićni vetar Chimes Božićni ornament je vaš najbolji izbor.

Santa wind chime

MWSDA004

Dečiji mačji šeširi imaju lišće i bobice na svojim crvenim šeširima. Obod je zlatno žuta, bijela brada je posebno lijepa. Zvono je zvuk koji izaziva šok od gvožđa od srebra. Crvena je tema Božića. Zimi, klobuka crvenih plodova, ukrašena među zelenim listovima, ako samo u snijegu nakon snega crvenih i zelenih listova, tako neopisivo lepo.
Naša prednost


Efikasnost usluge je vrijeme za pružanje usluga klijentu. "Vreme je novac, efikasnost je vrijednost životnog vijeka, velika efikasnost usluge ne samo što može uštedjeti vrijeme, već također može donijeti koristi korisnicima, pa kompanija za upravljanje pokuša poboljšati kvalitet zaposlenih.

Smanjite radne veze, koncizne procedure rada, poboljšajte efikasnost usluge. Osnovna ideja upravljanja kompanije Makewell je: "pratiti posvećenost, servis prvo, kontinuirane inovacije".

Uradite s mojim srcem kako biste omogućili korisnicima da se osećaju ugodno, sa mojim pažnjom kako bi se klijentima omogućilo ugodno.

 

Srodni proizvodi

Upit