metal balanser Božični ulog Noctilucent vanjska dekoracija

Festival vrt dvorište
Može se koristiti u kutiji za postavljanje, otvorena u vašem travnjaku, da se stavi put / hodnik ili vaš dovoz!
Izrađen od metala otpornog na vremenske uslove
Vetar je aktiviran
Kinetička akcija

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opišite: metal balancer Božićni ulog Noctilucent Vanjska dekoracija


Više sličnih proizvoda kliknite ovdje


Uvod proizvoda


  • Metal balancer Božični ulog Noctilucent Vanjska dekoracija

Sa bazom u obliku slova "h", ove uloge se lako postavljaju bilo gde u vašoj bašti. Složenim metalnim postoljem, svaki udio u bašti je napravljen od metala obloženog prahom s složenim farbanim detaljima.

  • Okreće se sa kretanjem

Jednostavno se sastavlja, od minute do pola od kutije do vrta. Ova kinetička skulptura sa vetrom će dodati boju, pokret i zabavu u bilo kom vrtnom prostoru. Balansiranje uređaja "Prijateljski vrt" je jedinstvena skulptura. Metalna vijka je kontra izbalansirana staklenom loptom.

Minimalna montaža je neophodna, nema potrebnih alata.

  • Udeo u dvorištu sa funkcijom balansiranja umetnosti

Ova lijepa balansirana skulptura napravljena je od metala. Na kraju je slatki snežnik / pingvin / božićni suprug, a na drugoj strani postoji cvet, koji održava balans na vjetru.


Specifikacija proizvoda


Materijal Staklo i metal
ITEM NO. MWSDF001-002-003
Veličina 112.5X17X9.5CM
Detalji pakovanja Bubble wrap , OPP torba, unutrašnja kutija , pjena, PDQ ...
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Vrijeme dostave 60 dana
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom


Slika za metal božićnu balansersku ulogu:

metal balancer Christmas stake

MWSDF001-002-003

Ova tri oblika su klasične božićne figure. Na rubu cveta nalazi se luk gvožđa, jedan kraj žice je cvet, a središte cvijeta je čaša. Svaki oblik ruku drži nešto. Postoje pokloni, metle, jelke. Njihovo telo je napravljeno od žičnog kruga, sredina je fluorescentna lopta. Točno telo, dodirnete ga, nastaviće da se trese. Vrlo zanimljivo.Naša prednost


Kompanija Makewell nastavlja sa predstavljanjem novih, uzbudljivih proizvoda kako bi poboljšao svoj vrt i dvorište. Visokokvalitetne usluge su podeljene u mnoge kategorije. Ovde sam podeljen na tri vrste. Prva vrsta oblasti: učiniti klijenta zadovoljnim. Drugo područje: iznenađenje kupaca. Treće područje: pustite kupce da se kreću. Pokušajte rešiti problem za kupce i učiniti zadovoljstvo kupcima. Kada kupac ima specifičnu potrebu za proizvodom, razgovaraćemo sa našim dizajnerima. Napravite proizvod u skladu sa zahtevom kupca što je više moguće.

Ako jednog dana, kupac nam kaže, "Verujem ti". Mislim da bi ovo trebalo da bude naša kompanija koja dobija najbolje pohvale od kupaca. Zaposleni u kompaniji Makewell imaju takav način razmišljanja i entuzijazam da rade svoj posao.


Srodni proizvodi

Upit