vitraž Angel tealight držač Home Decoration

Veliki poklon za sve prilike
Ručno izrađena korišćenjem vitražske umetnosti
Anđeli će zaštititi vašu kuću

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opisati: vitraž Angel držač za držanje tijela Državni ornament


Uvod proizvoda


Elegantno anđeo staklo Svećnjak je napravljen od stakla u boji, izdržljiv i vila, idealna romantična dekoracija za venčanje na kućnu vjenčanju.Add Xmas atmosfera.

NAPOMENA: Imajte na umu da se bauble može zagrejati kada koristite plamensku svijeću, preporučuju se beskamatne ili LED sveće.


Xmas stil Candlesti ck dizajn sa elegantnim anđelom, izdržljivom bazom pogodnom za svaku svijeću.

U svjetlu svijeća, slatka vitrina Anđeo tealight držač Home Ornament je više sjajna. Savršen ukras za vašu trpezariju. Savršeno pogodna za sve dekoracije i postavke festivala, dodajte sretnu atmosferu.

Iskreno govoreći candelabrum sa porukom koja sijala živahno kada je osvijetljena odozdo s malom T svjetlijom svećom.

NEGA - Očistite proizvod mokrim sunđerom.


Specifikacija proizvoda


Materijal Gvožđe, staklo u boji
ITEM NO. MWSDJ001-002-003-004
Veličina 22.5X15X9.5CM
MOQ 2000PCS
Detalji pakovanja unutrašnji b vol, Bu bubble, jak-pena kutija za vas da izaberete
Vrijeme dostave 60 dana
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.


Slika za kandelabrum željeznog anđela:

1.png

MWSDJ001-002-003-004

Featuring vitraž dizajn i žičane konstrukcije. Upalite sveću i držite je u kandelabrumu prije dolaska vašeg dragog gosta. Atmosfera vaše kuće će biti ispunjena ljubavi i mirom odjednom. Ovaj kandelabrum koristi tehnike rezanja i lemljenja i ukrašen staklom u boji. Kandelabrum za jednu svijeću u obliku anđela može se koristiti i kao figurina. Vitražni element kućnog dekora naglašava vaš dobar ukus. Moguća je proizvodnja proizvoda u različitim bojama i veličinama.Naša prednost


Obraćajući pažnju na interese potrošača i obratiti pažnju na efikasno prenošenje vrijednosti usluge. Može precizno shvatiti potrebe klijenata, oslanjati se na efikasne servisne mogućnosti, stvoriti jednokratno servisno iskustvo za kupce prije konsultacija s prodajom, implementaciju projekata i nakon prodaje i pomoći klijentima u poboljšanju njihovog upravljanja i operativnih prednosti. Tokom godina preduzeće se pridržava razvojne strategije "orijentisane prema ljudima", ima za cilj povećanje ukupne snage tima i jačanje rezultirajuće sile konkurencije i obučilo veliki broj poslovnih i menadžerskih elita. Dobar mehanizam treninga, robusna strategija talenata, efikasna izgradnja tima i bliska podjela rada i saradnje

Kompanije se pridržavaju dobre saradnje sa kupcima i izgrađuju se kako bi zadovoljile potrebe kupaca i konkurentske prednosti osnovne konkurentnosti naše kompanije, poštujući "kvalitet prvog, kredibilitet tog razvoja, principa za kupce, ljudstvo, zajednički razvoj" na međunarodnu, profesionalnu i visokokvalitetnu uslugu kako bi dobili pohvale i uslugu klijenata.


Srodni proizvodi

Upit