Solarni pogon Metal leptir Garden Stakes Veliki vanjski dekor

Stakleno staklo i metalni dizajn
Solarni udio baštenske ljepote
Izvor energije: Solar
Auto-senzor aktivira LED svetlo u sumrak.
Odlično za osvetljenje vaše bašte

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opišite : Solarni metalni leptir Vrt koči Veliki vanjski dekor


Uvod proizvoda


Uživajte u prekrasnom ljetnom danu i noći našeg prekrasnog sunčevog leptira legla od makewell!

Elegantan dizajn koristi vitražne leptirne i elegantne metalne akcente, uključujući i svetlo zelene listove. Tokom dana, on će doneti boju i ličnost vašem travnjaku dok koristi svoje solarne ploče da sakuplja sunčevu energiju. Na njegovoj ploči svetli LED lampica koja osvetljava svetle boje u vašem sunčanom travnjaku.

Dodajte više sunčanih leptira u svoje dvorište da biste napravili prekrasnu spoljašnju scenu. Svaka od nas vrtnih okruglih leptira je odličan dodatak svakom otvorenom prostoru.

Naš ručni solarni LED štap se u toku dana podiže na sunce da osvetli svoju noć. Postavite neku stranu duž trotoara ili stavite nekoliko u blizini terasa za zabavno i energetsko efikasno osvjetljenje.


Specifikacija proizvoda

Materijal Metal, Staklo
ITEM NO. MWH019-3-2-1 MWH020-1-2-3
Veličina 98X20X18CM 98X20X18CM
Detalji pakovanja Opp torba, kutija od poliuretana, torba za mehur , unutrašnja kutija, standardno pakovanje za izvoz ...
Vrijeme uzorka Oko 10 dana
Vrijeme dostave obično 60 dana


Slika metalnog dvorišta:

metal butterfly stake solar

MWH019-3-2-1

Naš ulog od leptirskog dijela je odličan komad! Izgleda fantastično i izgledat će se još bolje ponosno prikazati u vašoj bašti!

Naši lutkarski udari solarne dvorane daju lepotu i svetlost svakom vrtu. Kao živopisna kao maštovita dama, ova leptirica leptira na sunčevoj svetlosti ljetnog popodneva. Dodajte ovaj umetnički vrtni spaj na bilo koje mesto koje treba uzbudljivu zabavu! Obučite svoje dvorište sa ovom zamišljenom solarnom vodenom solarnom vodenom stubom.


butterfly solar stake

MWH020-1-2-3

Želite li noćno osvetiti baštu u prelepom pejzažu na kojoj možete sedeti i uživati? Ovaj ekskluzivan šareni dvorište će uvek osvetliti vašu stazu i održati sjajnu noć. Uštedite novac i idite zeleno koristeći snagu Sunca da osvežite svoj dvorište. Ovaj deo ptičjeg travnjaka je lep i zanimljiv dodatak travnjacima i sadilicama, u zatvorenom ili van kuće.

  • Automatski svetli u sumrak i isključuju se u zoruNaša prednost


Na xmmakewell.com verujemo da bi vaša dvorišta trebalo da bude veoma lepa u kojoj možete da se opustite, opustite, zabavite i zabavite. I, sa našom ogromnom kolekcijom šarenih vrtnih udara, vetrova, ukrasa i vrtnih gnomova!

Ponosni smo na naš veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda, našu brzu isporuku i našu odličnu uslugu klijenta uz svaki red. Samo napred i donosite neku zabavnu zabavu u svoj svet sa nekom vesnom vrtnom umetnošću!

Ako u životu ne donosi sreću, šta je poenta? Pripremite se za donošenje boje i zabave u svojoj kući i bašti ove godine sa našom velikom paletom vrtnog dekora!

Naša osnovna obaveza je da našim kupcima pružimo prekrasne, vanvremenske proizvode sa dugoročnom vrednošću. Zapravo, to je najveći kamen temeljac našeg poslovanja.

Na xmmakewell.com pretražujemo internet za najbolji kvalitet umetničke galanterije i pouzdane dobavljače.

Nadamo se da ćete uživati u našoj web stranici. Ako imate bilo kakve komentare, pitanja ili zahteve proizvoda, molimo kontaktirajte našu kontakt stranicu direktno.


Hot Tags: Dekorativni Solarni Powered Metal Art Vrtne Kugle Veleprodaja Staklo Insekti Staklene Vode, LED Solarni Dvori Outdoor Art Décor dobavljači Kina, proizvođači, citati, na veliko, jeftini, kupuju, kupuju popust, cijena, na zalihama, napravljeni u Kini, besplatni uzorak, ukrasni ukras grožđa od insekata, umetnički udio metala, insekti sunčanih insekata, vodeni udio sunčevog insekta, udio stakla od insekata
Srodni proizvodi

Upit