Veleprodaja Solarno osvjetljenje Multi Colour Peacock Dekorativna metalna baštenska stolarica

Voćnjak u obliku pavlaka
ručno izrađen i obojen
količina lako se gura u meku tlu

Pošaljite upit

Detalji o proizvoduOpišite: Veleprodaja Solarno osvjetljeno više boje Peacock dekorativne metalne voćarske bašte


Uvod proizvoda


Obezbedite funkciju sunčanja, učinite da je paun veoma sjajan u sumrak. Od početka do kraja, svi proizvodni procesi (npr. Štancanje, zavarivanje, farbanje, montaža) se kontrolišu i proizvode ručno. U sledećem postupku prije nego što je osoblje kontrole kvaliteta izvršilo online pregled.

Solarni panel ima prekidač za uključivanje / isključivanje i obezbeđuje mekano, sjajan svetlo. Potpuno solarno napajanje za smanjenje troškova energije i smanjenje emisije ugljenika. Naša sunčeva svetla su sigurno pričvršćena na zemlju i obezbeđuju vreme osvetljenja na bašti na otvorenom.

Ne samo da su ove stavne svetiljke apsolutno prekrasne, već su hi-tech. Veleprodaja Solarno osvjetljen višenamjenski Peacock dekorativni metalni vanjski izlaz za vrata Door Decor koristi savremenu solarnu tehnologiju za punjenje baterije na dan i otkriva slabe svjetlosti, tako da se to pretvara u noći bez provodnika do bilo kog izvora napajanja.


Specifikacija proizvoda


Materijal Staklo i metal
ITEM NO. MWH017-2-1
Veličina 102X28X8CM
Detalji pakovanja Bubble wrap , unutrašnja kutija , pjena, PDQ ...
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
MOQ 2000 PCS
Vrijeme dostave 60 dana
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom


Slika za metalnu šipku:

solar Peacock stake

MWH017-2-1

Solarni panel okuplja energiju dnevno kako bi upalio plava i ljubičasto staklo s prekrasnim sjajem tokom večeri. Pećak rep sa ukrasnim akrilnim kristalima, povećanom osvetljenošću. Switched solar panels. Niskonaponsko osvetljenje štedi troškove energije. Stubovi za zaštitu od rđa mogu izdržati nepovoljnije vremenske uslove.

Naša prednost


Godine iskustva spoljne trgovine, u strogoj saglasnosti sa nacionalnim standardnim pregledom kvaliteta. Izbor kvalitetnih sirovina za drugi test kako bi se osigurali kvalitet proizvoda. Svaki od naših procesa, svi strogi zahtjevi za cjelovitost, svrha je zahtijevati sposobnost pravljenja visokokvalitetnih proizvoda. Insistiramo samo da vam donesemo bolji život. Prefinjene namere da se uradi svaki proizvod. Daće više proizvoda milionima domaćinstava.

Xiamen Makewell i stvarate bolju budućnost. Govorite snage i uzmite kvalitet kao vucher. Orijentisan prema ljudima, kvalitet, reputacija. Inovacije, efikasnost i posvećenost. Naše danas i sutrašnjost ne može se odvojiti od vaše podrške, a iskrena saradnja sa vama je naša stalna tema.


Srodni proizvodi

Upit