Metalni more u dvorištu

Materijal: Metal Tip: vrt dekor Upotreba: Kućna dekoracija, spoljašnja i unutrašnja Ručno: Da Mesto porekla: Fujian, Kina (kopno) Broj modela: MWH014-3-2-1, MWH005-2-3-4-1

Pošaljite upit

Detalji o proizvoduOpišite: Metalno orijentalno dvorište


  Uvod proizvoda

 • Ova vodena stvorenja ukrašena draguljima. Zlato pukotina svijetli noću od bijelog LED-a.

 • Svaki dan, sunčevi zraci dopunjavaju uključenu NiCd bateriju. U mraku, baterija se aktivira da uključi uključenu LED žarulju unutar jedinice.

 • Instalacija je jednostavna i traje samo nekoliko minuta vašeg vremena. Samo stavite kolac na jedinici na meku zemlju.

 • Pronađite savršeno mesto u vašoj bašti koja dobija sunčevu svetlost najmanje 6-8 sati dnevno.

 • Mjerenja 36 inča od vrha do dna. Iznad visine zemlje nakon ugradnje je oko 33 inča, u zavisnosti od dubine koju postavljate.


 • MOQ: 2000kom

  Detalji pakiranja: unutrašnja kutija, bijela kutija, kutija u boji, obloga mehura

  Detalji isporuke: 60 dana

  Vrijeme uzorkovanja: U roku od 10 radnih dana nakon potvrde

  Uslovi plaćanja: 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.

  

ITEM NO.

VELIČINA

PAKIRANJE

MWH014-3-2-1

92X27X6CM

12 / 0.082

MWH005-2-3-4-1

92X22X8CM

12 / 0,053


Slika za dekoracije metalne bašte:

M W H014-3-2-1

MWH005-2-3-4-1

2.png

Naša prednost


Ova stranica će vam pomoći u vezi sa vašim potrebama i željama! Pošto smo porasli online prisustvo, odlučili smo se podijeliti i ponuditi širok spektar robe.

Hvala vam na interesovanju za našu web stranicu.

Koja je naša misija? Naša misija je jedinstvena. Trudimo se da radimo ono što volimo, i koristimo ga za život. Ono što je neverovatno od ovoga! Srećni smo što radimo sa toliko kreativnih i lojalnih kupaca kao što ste vi. Svi festivalni proizvodi, možete pretraživati na našoj web stranici, vjerujte da možete pronaći proizvode koji volite. Ili stil koji je pogodan za prodaju vaše zemlje. Naravno, naši proizvodi nisu ograničeni na postojeće proizvode na sajtu. Ako trebate razviti svoje ljubitelje, možete nas kontaktirati, recite nam šta mislite ili dizajnirate, možemo biti poput čarobnjaka, shvatamo ideju za vas.

Možete odabrati kvalitet proizvoda, oblik proizvoda i detalje. Naravno, takođe možete odabrati različite praznike. Naši proizvodi nisu ograničeni samo na jedan materijal, možemo napraviti različite materijale u skladu sa vašim zahtjevima. Ili funkcionalni proizvod. Kliknite na svoj miš i počnite da se krećete.Srodni proizvodi

Upit