Noctilucent Metal Halloween Stakes Glass Outdoor Art Decoration

Svetlo obojen i komplicirano ručno obojen i uključuje čvrsto kovčeg od metala
Izrađen od metala namenjen za upotrebu na otvorenom
Lako se sastavlja tokom sezone Noć veštica
Obimna rukotvorina se stavlja u svaku komad, vitraž i metal

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opišite: Noctilucent Metal Halloween Stakes Glass Outdoor Art Decoration


Uvod proizvoda


Pozdravite svoje komšije ovaj Noć veštica sa našim velikim sablastičnim ulogom u dvorištu!

Lobanja, duh i bundeva obojeni su u klasičnim bojama Halloween-a s muhastim lutkama, šeširima.

Odličan način da se pozdravite trik ili tretmani, kao i prijatelji i komšije tokom cijelog oktobra.

Dodajte čudesan dodir vašem dekoriranju Noć veštica sa našim velikim udjelom na otvorenom dvorištu. Karakteri u klasičnim bojama Noć vještica će staviti osmeh na svako lice. Prijateljski duh je super svetao. Fluorescentna lopta i izdržljivo telo.

Stavite malo spookiness u vaš spoljašnji Halloween dekor s ovom strašno čarobnom lobanju! Stavite ga bilo gde u dvorište ili vrt kako biste stvorili grozan ambijent! Ili uđite u veliku kadu s peskom i prikazite je na tvom stomaku kao hladan podmetač. Ovaj Noctilucent Metal Halloween Stakes Staklo na otvorenom umjetničke dekoracije će izvući svoj Halloween dekor u spooky stilu!

metal kinezni ulog Halloweena je moderna vrtna skulptura koja izgleda odlično pada na vetar. Jedinstveni dizajn ove skulpture omogućava karakteru Halloween-a da pokrije krila dok vetar duva.


Specifikacija proizvoda


Materijal Gvožđe, Vitraž
ITEM NO. MWGJC001-002-003-004
Veličina 114X26X9CM
MOQ 2000PCS
Detalji pakovanja unutrašnja kutija, zavoj Bubble, kutija jake pjene za odabir
Vrijeme dostave 60 dana
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.


Slika za ulogu Noć vještica:

1.png

MWGJC001-002-003-004

Kladionice se lako drže u tlu za jako i sigurno postavljanje, takođe bi se mogle staviti u sjedište na tremu tokom ovog Noć veštica. Svaka usta u bašti imaju fluorescentnu loptu, mogu biti u tamnom mjestu.

  • Pokreće vjetar

  • Prašak presvučen da zaštiti završetak. Ohranjanje kinetičke skulpture za baštu. Pomera list i desno i kreće se do 360 stepeni na udaru kada duva vetar.

Naša prednost


Naša kompanija ima širok spektar proizvoda, ali uglavnom dekorativnih proizvoda. Na otvorenim proizvodima nalaze se i proizvodi zatvoreni u zatvorenom prostoru, a kvalitet proizvoda nije pojedinačno. Diverzifikacija proizvoda, omogućiti kupcima više izbora. Korisnici mogu biti izabrani u skladu sa funkcionalnošću i mogu se izabrati prema materijalu, u skladu sa praznikom da biraju i tako dalje. Svaki deo se može rafinirati.

Želimo da kupci pronađu poverenje u nas. Povjerenje između sebe je preduslov za saradnju. Koristite našu stvarnu akciju da biste osvojili povjerenje kupca. Naši napori potiču od moći naših kupaca.

Srodni proizvodi

Upit