metal Halloween držač sveća Držač stolnjaka

Kreativne ukrase za zabavu za Noć veštica
Metalni okvir
Šareno vitražsko sjenilo
Obrišite čišćenje toplom vlažnom krpom

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu


Opišite: metalni Halloween držač stolnjača


Uvod proizvoda  

Noćna odjeća od emajliranog stakla i metalne dekorativne svećice.

Možete koristiti ovu figuru Halloween dekoracija, ukrašavanje stona i najbolje za poklon.

Dodajte praznični duh vašem domu tokom oktobarskog praznika sa našim čarobnim čašicama za Halloween. Domaći akcenti za Noć veštica i tokom jesenjske sezone. Ove osvetljene figure prikazuju prijateljsku bundevu, pauku, leptir, sova, beli duh, crnu mačku. Naše čajne svetiljke su idealni izbor za poklone, kućni dekor i zabavu.

Nosači tečnog svijeća mogu zaista poboljšati umjetničko raspoloženje.

Za one od nas koji su odrasli uz njih, držači svijeća su sezonska mješavina svjetlosti. Oni pripadaju čisto domaćem i staromodnom tipu radosti, onu koja naglašava tamnu sobu iznad svijetlo osvetljenog (da bi se uvažila plesna igra svjetlosti i sjene); i smiriti se preko aktivnosti (tako da zračne struje ne bi smele ometati rad). Tama, tišina, tišina: svi neizbežni aspekti sjeverne zime, i stoga nije iznenađujuće što bi držači svijeća trebali biti takva trajna tradicija.     

        

Specifikacija proizvoda


Materijal Gvožđe, Vitraž
ITEM NO. MWGJA004-005-001-002-003 MWGJB001 GJA005 GJB002-003-004
Veličina 18.5X17.5X9.5CM 18.5X14.5X9.5CM
MOQ 2000PCS
Detalji pakovanja unutrašnja kutija, zavoj Bubble, kutija jake pjene za odabir
Vrijeme dostave 60 dana
Vrijeme uzorka U roku od 10 radnih dana nakon potvrde
Uslovi plaćanja 30% depozit po nalogu, 70% pred isporukom.


Slika za metalni Halloween držač svijeća Stona ukrasa:

Halloween candle holder

MWGJA004-005-001-002-003

Uključuje pet različitih držača sveća

Zahteva pet svijeća za čaj

Metalni čaj držač svijećnjaka je poklon venčanica. Prekrasno jednostavan i elegantan stolni dekor. Koristite Real Votive sveće ili bateriju koja se koristi • Oboje izgledajte lijepo! Izrađeno od visokokvalitetnog gvožđa, izdržljivog, čvrstog, teško deformirati. Lak za čišćenje, bez čipova za boje, držite svećnjak čisto samo treba da obrišite gvozdeni okvir i uklonite suze sveća.Halloween tea light holder

MWGJB001 GJA005 GJB002-003-004

To je takođe savršena dekoracija za Halloween party. Na poleđini proizvoda nalazi se prorez za sveće, koji se može koristiti za sveće. Svetlo sveće osvetljava staklo u boji, čineći boju veoma lepo. Možete dodati svoje vlastito mirisno čajno svjetlo i uživati u omiljenoj arome. Molimo isključite sveću kada ne koristite ili kada odete.
Naša prednost


Spoljna trgovina ne samo da prodaje robu stranim kupcima, već je ključna i da se uklapa u tržište prodaje kupca i poveća prodaju gostiju. Povećala se samo prodaja gostiju, a naši proizvodi za snabdevanje će se povećati. Dakle, ovo je obostrano korisna trgovina. I kupcima možemo pružiti vruće proizvode. Kroz kontinuiranu komunikaciju i saradnju sa kupcima, pružiti kupcima zadovoljavajuće proizvode.

Dakle, ono što nudimo nisu samo proizvodi koje smo razvili samostalno, već i obradu sa uzorcima kupca. Obrada sa uzorcima kupca odnosi se na prihvatanje originalnog uzorka kupca, crteža, fotografija za izradu uzoraka. Na ovaj način, proizvodi se isporučuju u skladu sa zahtevima kupaca.Srodni proizvodi

Upit